K grrl skrev 2014-08-09 21:22:59 följande:
Kyckling, tonfisk, rökt lax, gravad lax, älg, renkött, makrill, ägg, äggvita, mager kvarg, keso, mjölk, fläskfilé, nötkött, lamm. Mycket ägg blir det.
Havregryn, rågflingor, sötpotatis, quinoa, råris, fullkornspasta ibland, bönor, kikärtor, matkorn, potatis, jordärtskocka, bär, frukt.
Nötter, fröer, jordnötssmör, kokosmjölk/olja, oliver, avokado, vanligt smör, grädde.
T ex: Havregrynsgröt med havrekli och linfrön, blåbär, kokta ägg, mjölk.
Smörgås med gravad lax.
Quinoasallad med grönsaker, ugnsstekt kyckling, oliver.
Keso med bär.
Fläskfiléwok med råris och sataysås gjord på chili, kokosmjölk och jordnötssmör.
Bananpannkakor stekt i kokosolja, med ägg och äggvita, proteinpulver, havregryn, serverat med nötsmör, kvarg och bär.
Rätt typisk matdag.