Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    Mat på juldagen

    När jag var liten hade vi alltid revbensspjäll på juldagen, istälet för på julbordet, liksom. Kan tänka mig att kunna byta till en annan stek-aktig eller helstekt fisk. Är du "rädd" för kalkonen kan du alltid behandla en kyckling på samma sätt (fast så klart inte lika länge i ugnen)

    En rejäl gryta är alltid trevligt. Mustig typ bourguignon eller spicy typ gumbo. Mild kare? Servera bröd till även grytan, skippa potatis/gryn.

    En kompis i UK bjuder sin extended family på bubble-and-squeak i alla sin enkelhet.

    Och så klart en jordgubbstårta.... eh, jag menar.......slå sönder pepparkakshuset.... jag menar.... Världens mjukaste, saftigaste chokladkaka (som INTE är en kladdkaka) med grädde/glass och rostade nötter.


    I have a growing lack of disgust for you
Svar på tråden Mat på juldagen