Vad blir det för mat?
Vad äter ni till middag idag? :)
(Vi ska äta stuvade makaroner, falukorv och morotsstavar.)
Vad äter ni till middag idag? :)
(Vi ska äta stuvade makaroner, falukorv och morotsstavar.)
Vegetarisk lasagne. Otrolig god med spenat, fetaost, soltorkade tomat, lök, vitlök, lite cocktail tomater , creme fraîches som blandas med fetaosten och vatten.
Inte gott alls, testade för mycket nya saker samtidigt och såser jag fått på kycklingen.
Största misstaget var nog när jag skickade på sesamolja på kycklingen med dessa såser, blev lätt beskt då och inte alls gott.
Får se om man lyckas bättre idag, för detta var inte bra gjort alls.
Inte gott alls, testade för mycket nya saker samtidigt och såser jag fått på kycklingen.
Största misstaget var nog när jag skickade på sesamolja på kycklingen med dessa såser, blev lätt beskt då och inte alls gott.
Får se om man lyckas bättre idag, för detta var inte bra gjort alls.
Pannkakor med tillbehör.
Haha, svårt för mig att göra det värre än så
Jag spola av kycklingen under kranen för idag, och då blev det bra bättre och mer ätbart än igår.
Men det är så här man lär sig nya saker om maten, ibland kan vissa kombos inte fungera även man använder helt vanliga ingredienser.
Nu var detta par nya såser jag hade köpt billigt som faan, 1:-/flaskan ~2dl med nudelsås och andra sorters sojor.
Testat dom ett par gånger och jätte goda där, men här blev det så satans fel av någon anledning.
Får se vad man hittar på senare, eller om det blir något snabbt och enkelt eller mer avancerat.
Snabbt och enkelt ligger mer till hands, då känner mig för seg och trötter idag.
Pannkakor är alltid gott, kör nästan alltid hemmagjord äpplemos till dom.
Potatisbullar med lingonsylt.
Ugnsstekt kyckling, home fries och hemslagen bea. För lat för att laga något annat idag.
Haha, svårt för mig att göra det värre än så
Jag spola av kycklingen under kranen för idag, och då blev det bra bättre och mer ätbart än igår.
Men det är så här man lär sig nya saker om maten, ibland kan vissa kombos inte fungera även man använder helt vanliga ingredienser.
Nu var detta par nya såser jag hade köpt billigt som faan, 1:-/flaskan ~2dl med nudelsås och andra sorters sojor.
Testat dom ett par gånger och jätte goda där, men här blev det så satans fel av någon anledning.
Får se vad man hittar på senare, eller om det blir något snabbt och enkelt eller mer avancerat.
Snabbt och enkelt ligger mer till hands, då känner mig för seg och trötter idag.
Pannkakor är alltid gott, kör nästan alltid hemmagjord äpplemos till dom.
Innan var det ALLTID pannkakor varje torsdag, men nu när barnen är större så blir det inte varje torsdag längre.
Och för en annan så blir pannkakorna godare när man inte äter dom varje vecka
Gör du ihopakok först eller direkt i grytan?
Jag brukar göra ihopakok, och sen kan den stå där i kylen upp till ett år till, kanske mer.
Sen har jag inlagd dragon, då det är den enda som på vintertid verkligen smakar dragon, dessa krukor är till det närmast smaklösa i mitt tycke och mot vad dragon faktiskt smakar :/
På sommaren använder jag egen färsk.(och skulle aldrig NÅGONSIN få för mig att använda torkad dragon, då den smakar nått annat än vad den färska och inlagda gör.)
Sen har jag en hel del persilja också, och det tycker jag är gott.
Innan var det ALLTID pannkakor varje torsdag, men nu när barnen är större så blir det inte varje torsdag längre.
Och för en annan så blir pannkakorna godare när man inte äter dom varje vecka
Gör du ihopakok först eller direkt i grytan?
Jag brukar göra ihopakok, och sen kan den stå där i kylen upp till ett år till, kanske mer.
Sen har jag inlagd dragon, då det är den enda som på vintertid verkligen smakar dragon, dessa krukor är till det närmast smaklösa i mitt tycke och mot vad dragon faktiskt smakar :/
På sommaren använder jag egen färsk.(och skulle aldrig NÅGONSIN få för mig att använda torkad dragon, då den smakar nått annat än vad den färska och inlagda gör.)
Sen har jag en hel del persilja också, och det tycker jag är gott.