• mcs1988

    Vad blir det för mat?

     


    Vad äter ni till middag idag? :) 

    (Vi ska äta stuvade makaroner, falukorv och morotsstavar.) 

  • Svar på tråden Vad blir det för mat?
  • klyban

    Renskavs gryta med kantareller, lingon, syrade morötter och syrad gurka.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • Anonym (Foodie)

    Kycklingcarbonara m spagetti

  • fluu

    Dottern fick i födelsedagspresent att få bestämma mat en hel vecka, så denna vecka blir det:

    Måndag: Fläskpannkaka

    Tisdag: Spagetti och linssås

    Onsdag: Gravad lax, hovmästarsås och potatis

    Torsdag: Kyckling, potatis och tomater i ugn.

    Fredag: Tacos

    Lördag: Pizza

    Söndag: Raggmunk och fläsk


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • klyban

    Blir nån biff med broccoli och soja, inte utforma det än.
    Men dom och lök och vitlök, och kanske timjan i bakgrunden.


    Låter som det räcker nästan, skulle köra ingefära också, men den såg inte bra ut och skippar den.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • Aniiee

    Idag: Någon form av fläskkarré-gryta med ris. Nutellarulle till efterrätt (det är nutellans dag idag)

    Torsdag: Makaronipudding med kyckling i.

    Fredag: Inspired cooking - Pinoccio


    I have a growing lack of disgust for you
  • klyban
    Aniiee skrev 2020-02-05 19:22:02 följande:
    Idag: Någon form av fläskkarré-gryta med ris. Nutellarulle till efterrätt (det är nutellans dag idag)

    Torsdag: Makaronipudding med kyckling i.

    Fredag: Inspired cooking - Pinoccio

    Älskar sånt, någon form av, och bara gör nått gott sen.


    Det blev en stor portion chiliflakes, paprika, sesamfrön, lite socker och en rejäl sprut av sriracha och sesamolja också.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • Nandez
    Aniiee skrev 2020-02-05 19:22:02 följande:
    Idag: Någon form av fläskkarré-gryta med ris. Nutellarulle till efterrätt (det är nutellans dag idag)

    Torsdag: Makaronipudding med kyckling i.

    Fredag: Inspired cooking - Pinoccio
    Så mycket gott
Svar på tråden Vad blir det för mat?