Anonym (Trä) skrev 2024-11-30 12:46:42 följande:
Fjäril kär skrev 2024-11-30 12:34:27 följande:
Har gjort det några gånger när jag micrat rester av grillspett och pinnen har nästan alltid börjat brinna.
Så bättre är att plocka av maten från pinnen och sen micra.
Fast det är ju grillpinnar? De borde ju klara värme kan man tycka ...? Fjäril kär - hur länge har du kört det, och på vilken effekt? Jag har inte mat på pinnarna, utan tänkte göra ett galler av dem att ha i micron, så lösningen med att ta bort pinnarna funkar liksom inte.
Anonym (M) skrev 2024-11-30 12:26:35 följande:
Jag googlade lite och det verkar som att det kan skada träet, men är det bara billiga engånsspett så borde det ju gå.
Ja om de blir fula och så spelar ingen som helst roll.
Grillpinnar klarar värme i en vanlig ugn. Mikron är ingen vanlig ugn. Men vill du ha en liten brand i mikron så kör på det! Om du tillverkar gallret med hjälp av lim eller snören, brinner det nog ännu bättre.