S1528 skrev 2014-10-25 21:06:49 följande:
Glöggen värmer du på spisen och låter den koka några minuter, gör ingen skillnad på smaken men alkoholen försvinner.
Jag äter och dricker i princip som jag gjorde innan jag blev gravid, enda gången jag blivit nojig var när jag hällde i mig Brämhults smoothie som innehöll spirulina vilket man tydligen skulle undvika.. Börjar man googla så verkar det ju inte finnas någonting man får/bör äta :( Men jag tror att det mesta är okej i små mängder, frånsett cigaretter, alkohol och liknande
Precis, börjar man googla på något så kan man garantera att det finns någon som säger att det inte är bra, oavsett vad det är ;) Har läst att man måste koka glöggen i 50 minuter för att alkoholen ska försvinna men har ingen säker källa på det. Låter dock lite jobbigt om det är sant, kanske lättare att skippa då om man inte är våldsamt glögglängtande